perjantai 17. heinäkuuta 2015

Jee

Nyt vois sanoo, et nyt ollaan makeislakossa VOITON puolella. Enää tää päivä ilman herkkuja. Ja jatkossa viikonloppuisin (la-su), poikkeukset ovat kyläilyt joita tulee harvoin.
Tarkoittaa siis sitä, että en luovu täysin herkuista vaan vähennän niitä huomattavasti. Tuleeko vaikeeta? Kyllä tulee, aivan tuskasen vaikeeta.

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Voiton puolella??

Nyt jo kuudetta päivää ilman makeita. Ja kyllä, on ollut vaikeaa varsinkin kun on perso makealle. Ehkä elämäni vaikeimmat ja pisimmät kuusi päivää. Ei ehkä vaikeimmat mutta hirveät. Kokemuksesta tiedän, että tästä tulee helpompaa. Ja voin suositella muillekkin haastaa itsensä olemaan pari viikkoo ilman herkkuja.. Jos ei siihen pysty, kokeile vähentää vaikka viikonloppuun herkuttelu.
Uskon, että jokaiselta löytyy se pieni kokeilun halu ja itsensä haastamisen tarve.

Mutta tämän blogin tarkoitus on jakaa ajatuksia tästä elämäntaparemontista ja siitä miltä se minusta tuntuu.

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kyllästynyt läskiin.

Siis 23v likka joka on kyllästynyt liika läskiin. Ja sitä on ihan liikaa. Mä melkein pyörryin ku kävin vaa'alla, 119.5kg. Olin niinku, mitä vitsiä tää tarkottaa. Missä välissä noin paljo kiloi tuli? Siksi mä olenki jo tehnyt tiettyjä suunnitelmia sen hyväksi että saan painoa pudotettua. Olen nyt 17 päivää makeislakossa. Jos se lakko menee hyvin niin olen koko kuukauden heti putkeen. Ja vuodenloppuun mennessä aijon painaa 20kg vähemmän. Sen lupaan kautta kiven ja kannon.